O Βέρνμπλουμ κοντά στην επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

O Βέρνμπλουμ κοντά στην επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παρότι είχε αρνηθεί την παραμονή του στη Ρωσία τον Μάιο, ίσως τελικά επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Τους πρώτους μήνες του 2018 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπαθούσε να πείσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ να ανανεώσει μαζί της το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε.

Ο Σουηδός όμως τον Μάιο ανακοίνωσε οριστικά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρωσία αναζητώντας έναν νέο σταθμό στην καριέρα του σε μια χώρα πιο ζεστή και με καλύτερες συνθήκες για την οικογένειά του (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις).

Μέσα στο καλοκαίρι είχε πάνω από 30 προτάσεις (!) αλλά καθυστερούσε να αποφασίσει που θα πάει.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει στη Θεσσαλονίκη πρώτα τον μάνατζέρ του στα τέλη Ιουνίου και την περασμένη Παρασκευή μετά από ένα σίριαλ σχεδόν τριών μηνών έφτασε στην Ελλάδα και ο ίδιος ο Πόντους Βέρνμπλουμ μαζί με τη γυναίκα του, τη Νίνα.

Εκεί που φάνηκε ότι θα είχαμε «Happy end» στο σίριαλ, αλλά ο Σουηδός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να υπογράψει (με τη γυναίκα του να προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις για το σπίτι της διαμονής τους και κάποιες άλλες λεπτομέρειες) και με μια τελική διορία από τον ΠΑΟΚ για να απαντήσει οριστικά εντός τεσσάρων ημερών, η οποία λήγει σήμερα.

Ήταν φανερό ότι η απόσταση των δύο πλευρών μεγάλωσε πιο πολύ από πριν…

Και τώρα έρχεται ένα ρωσικό δημοσίευμα να βάλει ίσως τον επίλογο στην υπόθεση Βέρνμπλουμ: το πρακτορείο «Federal News Agency» μετέδωσε την είδηση ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε νέα πρόταση στον παίκτη και αυτός το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει εκεί!

Το ρωσικό πρακτορείο επικαλούμενο πηγές μέσα από την ομάδα της Μόσχας, τονίζει ότι η ΤΣΣΚΑ είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με τον 32χρονο Σουηδό μέσο, αν αυτός συμφωνήσει στους προτεινόμενους όρους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σουηδός θα πάρει 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο. Ποσό το οποίο σύμφωνα με τους Ρώσους είναι μεγαλύτερο ακόμη και από την προσφορά του ΠΑΟΚ, καθώς στην Ελλάδα η φορολογία ανέρχεται στο 42%, μόνο που σε αυτό το κομμάτι οι Ρώσοι κάνουν λάθος: ο Δικέφαλος προσέφερε στον Βέρνμπλουμ συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ (μαζί με πριμ και μπόνους), χωρίς την εφορία (μαζί στον ΠΑΟΚ θα κόστιζε ο παίκτης κοντά στα 3 εκ. ευρώ!).

Όπως και να έχει ο Πόντους Βέρνμπλουμ φαίνεται ότι «κλείνει» και πάλι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εξετάσεις άλλες επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ