«Ο Γκιγιέρμε πλησιάζει στον Ολυμπιακό»

«Ο Γκιγιέρμε πλησιάζει στον Ολυμπιακό»

Η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση του αμυντικού μέσου της Λα Κορούνια.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια για την απόκτηση του Γκιγιέρμε και η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της Ντεπορτίβο με την Λούγκο.

Οι Ισπανοί επισημαίνουν ότι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Λα Κορούνια συνεχίζονται και προσθέτουν πως θα υπάρξει συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Γκιγιέρμε είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πολύ καλή πρόταση στην ομάδα της Γαλικίας για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου και περιμένουν την απάντηση  του ισπανικού συλλόγου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί η πληροφορία που αναφέρει ότι η Λα Κορούνια ζήτησε από τους πειραιώτες τον Σιώπη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γκιγιέρμε. Ο Σιώπης δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική σεζόν και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Γκιγιέρμε θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με βάση και τα σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο μεσοαμυντικός της Λα Κορούνια είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ