Τα βρήκε με Λέτο και Αμβούργο ο Παναθηναϊκός

Τα βρήκε με Λέτο και Αμβούργο ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό για τα οφειλόμενα από τη δεύτερη θητεία και με τους Γερμανούς για τη μεταγραφή του Μπεργκ. Δίνουν μπροστά ένα μικρό ποσό και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Σε συμφωνία για δύο υποθέσεις αρκετά… ζόρικες ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνεχίζει το τελευταίο διάστημα να ρυθμίζει τις οφειλές του προς πρώην παίκτες, ομάδες και προπονητές. Αυτή τη φορά η συμφωνία αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο και το Αμβούργο.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι τα βρήκαν με τον Αργεντινό για τα οφειλόμενα από τη δεύτερη θητεία του, αφού θα δώσουν ένα μικρό ποσό άμεσα και το υπόλοιπο θα μπει σε αρκετές δόσεις και θα εξοφληθεί ο πρώην παίκτης σε βάθος χρόνου. Το ίδιο συνέβη και με το Αμβούργο για το ποσοστό επί της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Οι Γερμανοί θα πάρουν ένα μικρό ποσό τώρα και θα εξοφληθούν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αυτή είναι και η κεντρική φιλοσοφία που ακολουθείται από τον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκκρεμότητες που έχει μπροστά του. Να διακανονίζει, δηλαδή, τα χρέη σε βάθος χρόνου και δίνοντας ένα μικρό ποσό μπροστά για να πείσει τον εκάστοτε πιστωτή να δεχτεί την προσφορά. Κι αν υπάρχει καλή θέληση, τότε οι διαδικασίες προχωρούν, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θέλει να… φάει χρήματα από τον καθένα, αλλά να τον αποπληρώσει σε βάθος χρόνου, όταν και θα υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ