«Η Ρίζεσπορ μιλάει με τον Ολυμπιακό για τον Τζούρτζεβιτς»

«Η Ρίζεσπορ μιλάει με τον Ολυμπιακό για τον Τζούρτζεβιτς»

Η τούρκικη ομάδα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού.

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς βρίσκεται η Ρίζεσπορ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ρίζεσπορ, Ιμπραχίμ Ουζουλμεζίν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τη διοίκηση των Πειραιωτών όσο και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου ο Σέρβος να αποκτηθεί είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικός.

«Οι Πρασινομπλέ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό», γράφει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «gunebakis», η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Ούρος Τζούρτζεβιτς».

Ο 24χρονος σέντερ φορ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πέτυχε 7 γκολ. Τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να δίνει προτεραιότητα στους Γκερέρο και Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ