ΠΑΟΚ : Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά

ΠΑΟΚ : Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά

Στον ΠΑΟΚ εντείνεται η μεταγραφική δραστηριότητα. Από τα γραφεία της Τούμπα έχουν περάσει αρκετοί μάνατζερ παικτών. Το10.gr έχει το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να είναι ακόμα μεθυσμένη από τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, όμως η ζωή στην Τούμπα συνεχίζεται κανονικά. Μάλιστα από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του to10.gr, ασχολούνται τα στελέχη της ομάδας με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Από τα γραφεία της ΠΑΕ και το «Μακεδονία Παλλάς» έχουν περάσει αρκετοί μάνατζερ προκειμένου να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της ομάδας τόσο για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου, όσο και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Απορρίφθηκε ο Πολομά

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής σεζόν αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την Τούμπα, προκειμένου να ελαφρύνει κάπως και το ρόστερ της ομάδας, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες νέες προσθήκες σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα. Πριν από λίγες ημέρες to10.gr σας είχε ενημερώσει πως οι ασπρόμαυροι έχουν στα χέρια τους μια πρόταση για έναν Γάλλο αριστεροπόδαρο αμυντικό. Πρόκειται για τον Πιέρ Πολομά, που αγωνίστηκε πέρσι στην Οσέρ με τη μορφή του δανεισμού. Ο 24χρονος αμυντικός με καταγωγή από την Μαρτινίκα ανήκει στην Σεντ Ετιέν, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου απέρριψε την συγκεκριμένη πρόταση.

Οι σκέψεις για το αριστερό μπακ

Στον Δικέφαλο υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο ως back up του Βιερίνια τον Άνχελ Κρέσπο. Βέβαια αυτή είναι μια σκέψη η οποία μπορεί να αλλάξει και να επικρατήσει η άποψη για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ