Ανατροπή : Κανονικά η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας!

Ανατροπή : Κανονικά η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας!

Η ΕΡΤ ενημέρωσε ότι ο νομικός της σύμβουλος θα πάει μετά τις 15.00 στον συνεταιρισμό προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα του προσυμφώνου.

Σε παρωδία εξελίσσεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League που πριν από λίγη ώρα ήταν στον αέρα επειδή το προσύμφωνο της ΕΡΤ για τη συμφωνία με τις επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός) δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Κι ενώ από τη Λίγκα έκαναν λόγο για αναβολή, για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, η κλήρωση θα γίνει κανονικά.

Ο νομικός σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης πάντως, αναμένεται μετά τις 15.00 στα γραφεία του συνεταιρισμού, οι παράγοντες του οποίου τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες.

Το διοικητικό συμβούλιο και η γενική συνέλευση είναι σε εξέλιξη, η κλήρωση θα γίνει κανονικά, όπως ενημέρωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρήστος Δάρας και στη συνέχεια θα φτάσει ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΡΤ, για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και την προκήρυξη! Μπορεί να το δούμε και αυτό!

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις στον συνεταιρισμό πάντως, δεν λείπουν.

Ο Αλέξης Κούγιας, που είχε προαναγγείλει ότι δεν θα υπογράψει την προκήρυξη, φέρεται να θέτει θέμα εγγύησης για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου για τους «9» που έχουν συμφωνήσει με τη Nova. Η διαφορά των «9» με τους «7» βέβαια, είναι ότι οι συμφωνίες τους είναι ατομικές.

To10.gr είναι στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και σας ενημερώνει άμεσα για τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ