Συνάντηση Superleague με Παππά και Βασιλειάδη

Συνάντηση Superleague με Παππά και Βασιλειάδη

Οι «9» της Nova θέλουν εγγυήσεις ότι θα πάνε στην ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2019, αν δεν ανανεώσουν με το συνδρομητικό

Η κλήρωση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε αλλά το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζεται στα γραφεία του συνεταιρισμού. Για την ακρίβεια είναι στο… περίμενε. Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός αποχώρησαν από τα γραφεία του συνεταιρισμού και έχουν συνάντηση αυτή την ώρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, ζητώντας εγγυήσεις για το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20, όχι για την αναδιάρθρωση αλλά για τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Οι «επτά» ( Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός), που έκλεισαν με την ΕΡΤ, έχουν συμβόλαιο για 2+3 χρόνια, με εγγυημένα λεφτά μάλιστα για τη δεύτερη χρονιά σε περίπτωση υποβιβασμού.

Οι υπόλοιπες εννέα ΠΑΕ όμως (Πανιώνιος, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα) όμως, έχουν συμβόλαιο για ένα χρόνο, με τη Nova. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της Λίγκας, θα ζητήσουν εγγυήσεις από την Πολιτεία ότι σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο τους με το συνδρομητικό και για την περίοδο 2019-20, θα πάρουν μεταγραφή και αυτοί για την ΕΡΤ.

Για τα αποτελέσματα των επαφών θα ενημερωθεί το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη.

Οι κλειδάριθμοι

Οι κλειδάριθμοι που δόθηκαν για την κλήρωση ήταν για τα ζευγάρια: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός λόγω κοινής χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου, Άρης-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Πανιώνιος-Απόλλων λόγω αιτήματος από την αστυνομία.

Επίσης, είχε αποφασιστεί να μην αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας αφού δεν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στους «Ζωσιμάδες». Τελικά η ομάδα της Ηπείρου κληρώθηκε να φιλοξενήσει την ΑΕΚ αλλά το παιχνίδι θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ