Καμία απόφαση για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου από την ΠΑΕ

Καμία απόφαση για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου από την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα τα διαρκείας της και μέσα στην τιμή αναμένεται να υπάρχουν τα 10 ευρώ ως ενίσχυση στον ερασιτέχνη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε έρθει σε συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση του ερασιτέχνη προκειμένου να θεσπιστεί από φέτος η κάρτα φιλάθλου ως ενίσχυση προς τον ερασιτέχνη.

Όπως προβλεπόταν, κάθε φίλαθλος που θα αγόραζε εισιτήριο για να δει αγώνα ποδοσφαίρου θα έδινε και 10 ευρώ που θα πήγαιναν στην οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο φίλαθλος θα έδινε τα 10 ευρώ μία φορά και όχι κάθε φορά που θα αγοράζει εισιτήριο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα εισιτήρια διαρκείας. Δηλαδή, στο εισιτήριο διαρκείας που κοστίζει 150 ευρώ, ο φίλαθλος θα δίνει 160 ευρώ και τα 10 θα πηγαίνουν στον ερασιτέχνη.

Σήμερα υπήρξαν διαρροές πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να καταργήσει το συγκεκριμένο μέτρο, κάτι ωστόσο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ΠΑΕ αναμένεται να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας την επόμενη εβδομάδα (θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά η αλλαγή έδρας «τρέναρε» την κυκλοφορία τους) και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει «to10.gr» δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απόφαση για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου.

Το αν θα αλλάξει απόφαση ο Γιάννης Αλαφούζος και εν τέλει θα καταργήσει το συγκεκριμένο μέτρο είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, ωστόσο έως τώρα δεν έχει πάρει κάποια τέτοια απόφαση και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύσκολα θα το κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ