Υπογράφηκε η προκήρυξη, πάμε για σέντρα στις 25 Αυγούστου!

Υπογράφηκε η προκήρυξη, πάμε για σέντρα στις 25 Αυγούστου!

Μέτα την συνάντηση των Κούγια, Σπανού με τους Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη, βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου για όλες τις ομάδες και έτσι πέρασε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Υπογράφηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, τέλος καλό, όλα καλά. Στη συνάντηση που είχαν οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νικο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη πήραν τις εγγυήσεις ότι οι εννέα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τη Νοβα εφόσον αυτό δεν ανανεωθεί  με τη λήξη του (το καλοκαίρι του 2019) τότε και αυτές θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος από όλες τις ομάδες. Σε αυτήν γίνεται αναφορά σε υποβιβασμό τριών και άνοδο μιας ομάδας και την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν των επτά με την ΕΡΤ. Όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα αρχίσει 25 Αυγούστου αλλά ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λίγκα και θα προβιβαστεί από τη Football League θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ