Ο Κρέσπο, η Βαλεντίνα και η νεογέννητη Αντριάνα (pics)

Ο Κρέσπο, η Βαλεντίνα και η νεογέννητη Αντριάνα (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της για τη γέννηση της κόρης του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού (8/8) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ στην Τούμπα έφυγε «σφαίρα» για την Ισπανία για να βρεθεί στο πλευρό της ετοιμόγεννης γυναίκας του.

Η Βαλεντίνα έφερε σήμερα (9/8) στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Αντριάνα, η οποία ζυγίζει 2.800 γραμμάρια (όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της τον Κρέσπο γράφοντας: «Συγχαρητήρια. Τις καλύτερες ευχές στο καινούργιο μέλος της οικογένειας!». Και ο Ισπανός αμυντικός με μια άλλη δική του ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τις ευχές και την ομάδα και τον Λουτσέσκου για την άδεια που του έδωσαν.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τις ευχές τους. Δέχθηκα πολλά μηνύματα που δεν μπορώ να απαντήσω. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που με άφησαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Τρελό ματς, τρελή νύχτα, τρελή ημέρα, τρελό τρέξιμο. Σας ευχαριστώ. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε μια δύσκολη νύχτα και όλα ήταν τέλεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ