Έληξε η διορία για Ινσούα, μένει οριστικά στον Παναθηναϊκό

Έληξε η διορία για Ινσούα, μένει οριστικά στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και νέα μεγαλύτερη πρόταση της Λας Πάλμας, η προθεσμία για τη ρήτρα έληξε και ο Ινσούα παραμένει στο τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Εμάνουελ Ινσούα, μετά την οριστική άρνηση του τριφυλλιού στην πρόταση της Λας Πάλμας και τη λήξη της διορίας που υπήρχε.

Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή είχε μεταφέρει στον παίκτη πως δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει και πως μονάχα αν καλυπτόταν η ρήτρα από τους Ισπανούς και ήταν αναγκασμένος να το κάνει, θα το έκανε. Η Λας Πάλμας έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερη των 750.000 ευρώ (η ρήτρα ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ που θα μοιράζονταν Παναθηναϊκός και Ουντινέζε) ωστόσο οι «πράσινοι» στηρίχθηκαν στην υπογεγραμμένη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου με αποτέλεσμα να αρνηθεί, εξηγώντας και πάλι στον παίκτη πως πολιτική της ομάδας είναι η ενίσχυση και όχι η αποδυνάμωση του ρόστερ.

Σήμερα εξέπνευσε η προθεσμία ισχύς της ρήτρας, με τη Λας Πάλμας να μη φτάνει τελικά στο 1,5 εκατομμύριο. Ο παίκτης συναντήθηκε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, του εξηγήθηκαν και πάλι οι λόγοι που δεν αποδέχτηκαν την πρόταση, με τον Ινσούα να τους κατανοεί και να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Ινσούα θα υπολογίζεται κανονικά ως ο βασικός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ