Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Κέζος, δοκιμάζεται απ’ τον Δώνη

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Κέζος, δοκιμάζεται απ’ τον Δώνη

Ο νεαρός στόπερ, Φώτης Κέζος, που αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου, βρίσκεται στο Κορωπί και περνάει από το... μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα, ωστόσο η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ και επένδυσης για το μέλλον δε σταματά. Ο Γιώργος Δώνης πήρε την απόφαση να δοκιμάσει ακόμα έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στο Κορωπί και θα περάσει από το… σκανάρισμα του Έλληνα προπονητή.

Ο λόγος για τον Φώτη Κέζο, τον γιο του γυμναστή Αντώνη Κέζου, ο οποίος έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός στόπερ αγωνιζόταν πέρσι στον Ερμή Αραδίππου της Κύπρου, ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Ο Κέζος θα δοκιμαστεί για λίγες μέρες από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα πάρει την απόφαση για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε σε δύο γκρουπ. Στο ένα όπου συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τη Κ-20, έκαναν αποφόρτιση. Το άλλο έκανε ασκήσεις κατοχής και παιγνίδι τακτικής τόσο αμυντικής όσο και επιθετικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ