Ερέρα : «Ο Άρης θα είναι έτοιμος, ανοικτό για νέα μεταγραφή»

Ερέρα : «Ο Άρης θα είναι έτοιμος, ανοικτό για νέα μεταγραφή»

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 με την ΑΕΛ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής.

Την αισιοδοξία του ότι ο η ομάδα του θα βελτιώνεται συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι εξέφρασε ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μπρούνο Γκάμα αλλά και στο ντεμπούτο του Χαμζά Γιουνές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Ο αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα όμως ισορροπήσαμε γρήγορα. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές μας επηρέασαν και χάσαμε κάπως τον ρυθμό μας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θα βελτιωνόμαστε συνεχώς με την δουλειά. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για τον Γιουνές: «Αυτό ήταν η καλύτερη προπόνηση που μπορούσαμε να κάνουμε. Τον χρησιμοποίησα σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Ήθελα να τον δω να τρέχει. Ήξερα πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη, όμως ήταν μια κίνηση με σκέψη την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Ειναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Τον γνωρίζω από το ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει στις πτέρυγες αλλά και στον άξονα. Με την προσθήκη του νομίζω πως κλείνει το μεσοεπιθετικό κομμάτι μας.”

Για ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής: «Κάθε ομάδα που θέλει να βελτιώνεται, πάντα πρέπει να περιμένει μέχρι τέλος. Μήπως υπάρχει κάποια προσθήκη που πρέπει να γίνει ή μία καλή περίπτωση στην αγορά. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, με το ρόστερ και τους παίκτες που έχω»

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω κάτι για αυτό από την μεριά μου. Είναι άλλοι αρμόδιοι. Υπάρχει χρόνος και ελπίζω να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος. Ήταν πρόβλημα και για τις δυο ομάδες».

Για το αν ο Άρης θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Θέλουμε ο κόσμος να είναι χαρούμενος και περήφανος για αυτό που θα βλέπει. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, όμως, αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ