Από Δευτέρα 20 Αυγούστου τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Από Δευτέρα 20 Αυγούστου τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Τι ισχύει με την κάρτα φιλάθλου και τα χρήματα που θα πάνε στον ερασιτέχνη και γιατί το ποσό θα είναι έτσι κι αλλιώς... ελάχιστο.

To10.gr επισήμανε από χθες πως το μέτρο για την ενίσχυση του ερασιτέχνη μέσω της κάρτας φιλάθλου δεν θα ανασταλεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μέτρο θα εφαρμοστεί κανονικά στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, με όσους αγοράσουν τις κάρτες να δίνουν και δέκα ευρώ επιπλέον για την κάρτα φιλάθλου, τα οποία θα πάνε προς ενίσχυση του ερασιτέχνη.

Ποσό, πάντως, που θα είναι μικρό, αν κρίνουμε από τη… διάθεση που δείχνει ο κόσμος για τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Δεν αποκλείεται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, να υπάρξει… αρνητικό ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα πάνε υπέρ του ερασιτέχνη θα είναι ελάχιστα.

Όσον αφορά τη μέρα διάθεσης των διαρκείας, αναμένεται να είναι η 20η Αυγούστου, δύο μέρες μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού για το νέο πρωτάθλημα. Σε αυτό το φιλικό θα κυκλοφορήσουν μόνο απλά εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ