Αποκάλυψη: Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ντούγιε Τσοπ

Αποκάλυψη: Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ντούγιε Τσοπ

O Κροάτης, Ντούγιε Τσοπ της Σταντάρ Λιέγης είναι ένας από τους επιθετικούς που αρέσουν σε Δώνη και Νταμπίζα. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεσή του.

 Την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, Ντούγιε Τσοπ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί πολύ ζεστά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρσι το καλοκαίρι, έψαξε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες που έχει “το10.gr“. Μια υπόθεση που ναι μεν έχει δυσκολίες, κυρίως λόγω της – μη – απόφασης της Σταντάρ Λιέγης για το τι θα κάνει με τον παίκτη και αν θα τον παραχωρήσει τελικά δανεικό, αλλά δεν είναι τελειωμένη για τους πράσινους.Ο Τσοπ μετακόμισε πέρσι τον Αύγουστο από την ιταλική Κάλιαρι στο Βέλγιο και τη Σταντάρ, με τους Ιταλούς να τον πουλάνε έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, είχαν γίνει προχωρημένες συζητήσεις και με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ωστόσο τον ήθελε ως δανεικό, κάτι που δεν δεχόταν η Κάλιαρι.

Με την ίδια μορφή, με αυτή του δανεικού, θέλει να τον αποκτήσει και τώρα ο Παναθηναϊκός. Ο Τσοπ αγωνίστηκε πέρσι σε 28 παιχνίδια συνολικά με τη Σταντάρ, σημειώνοντας εφτά γκολ, ενώ στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος έχει περάσει σαν αλλαγή, παίζοντας συνολικά 19 λεπτά. Έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και γι’ αυτό τον λόγο και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε πιθανό δανεισμό του σε ομάδα που θα του έδινε θέση βασικού. Και ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα τον χρησιμοποιούσε ως το βασικό του εννιάρι.

Άλλωστε ο Τσοπ έχει τα στοιχεία που ταιριάζουν στον Δώνη. Κοντά στο 1.90 ύψος, καλός στον αέρα, με ευχέρεια να παίζει και σαν κλασικός επιθετικός, αλλά να μπορεί να παίξει και περιφερειακά στην περιοχή με την ίδια αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, στη Σταντάρ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με την περίπτωσή του, με τους Βέλγους να υποστηρίζουν πως αναζητείται ακόμα ένας επιθετικός και αν αποξτηθεί τότε ο Τσοπ μπορεί να… απελευθερωθεί. Και αυτομάτως να γίνει διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσοπ έχει αγωνιστεί 13 φορές έχοντας σκοράρει δύο φορές με τη φανέλα της Κροατίας, ενώ έχει παίξει σε Κάλιαρι, Σπόρτινγκ Χιχόν, Μάλαγα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την πορτογαλική Νασιονάλ και στη Χάιντουκ Σπλιτ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο Κροάτης ήταν και στην προεπιλογή της Κροατίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο ήταν μέσα στους οχτώ που κόπηκαν από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει η Εθνική για τη Μόσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ