Επιμένουν στην Αγγλία για Ολυμπιακό και Φόντε

Επιμένουν στην Αγγλία για Ολυμπιακό και Φόντε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον Πορτογάλο επιθετικό, Ρουί Φόντε, θεωρώντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας με την αγγλική ομάδα.

O Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση επιθετικού και ο Ρουί Φόντε της Φούλαμ είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θετική άποψη για την περίπτωση του 28χρονου, τη στιγμή που η νεοφώτιστη ομάδα της Premier League είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Πορτογάλο φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες και από την Αγγλία, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις συζητήσεις με την πλευρά της αγγλικής ομάδας, θεωρώντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας.

Την περασμένη σεζόν ο Φόντε κατέγραψε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ  στην Championship, ενώ το καλοκαίρι του 2017 είχε αγοραστεί αντί 9.000.000 ευρώ από την Μπράγκα. Επιπλέον, σε 22 εμφανίσεις με την εθνική Πορτογαλίας, ο 28χρονος έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ έχει περάσει και από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Εσπανιόλ, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπελενένσες και Κρίσταλ Πάλας, αλλά και από τις Μπενφίκα και Άρσεναλ, καταγράφοντας όμως μόλις μία συμμετοχή με τις φανέλες των δύο τελευταίων.

Όσο για τη Φούλαμ, οι προσθήκες τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και Αντρέ Σούρλε έχουν δυσχεράνει ιδιαίτερα την κατάσταση για τον Πορτογάλο, και έχουν μειώσει τις πιθανότητές του να βρει τον προσδοκώμενο χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ