«Μια άλλης μορφής Χούντα καμμένων και εχθρών του Ολυμπιακού κάνει τα ίδια!»

Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα σχετικά με τα περί... εύνοιας του Ολυμπιακού από τη Χούντα και αιχμές για συνεργασία συγγενών του νυν πρωθυπουργού με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών.

«Μια άλλης μορφής Χούντα καμμένων και εχθρών του Ολυμπιακού κάνει τα ίδια!» | to10.gr

Η αντίθεση του Ολυμπιακού στο σχέδιο Βασιλειάδη για την αμφιβόλου νομιμότητας απόφασή του να αγοράσει η ΕΡΤ τα τηλέοπτικά δικαιώματα των 7 «άστεγων» ΠΑΕ με 17 εκατ. ευρώ, προκάλεσε την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και των mediaκών του διακλαδώσεων, όπως καταγγέλει ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμου στο facebook επιτέθηκε στην ιστοσελίδα periodista.gr και τον ιδιοκτήτη της, Δημήτρη Μπεκιάρη, κατηγορώντας τον για στοχευμένο και ψευδές δημοσίευμα, που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Ασλανίδη και τη Χούντα!

Ο Κ. Καραπαπάς χαρακτηρίζει «συνεργάτη» και «υπάλληλο» του υπουργού Νίκου Παππά τον εν λόγω δημοσιογράφο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ορισμένες από τις εχθρικές ενέργειες της δικτατορίας εναντίον των Ερυθρόλευκων, αλλά και αφήνοντας αιχμές για τη συνεργασία συγγενών του νυν πρωθυπουργού με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Δεν μπορεί πραγματικά να είστε τόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Πραγματικά, δεν έχετε όριο ορισμένοι. Το σάιτ Periodista, ένα και καλά ανεξάρτητο σάιτ που ασχολείται με ΜΜΕ κυρίως, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με τον… Ασλανίδη!
Με λίγα λόγια, ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Νίκου Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Μπεκιάρης λέει ότι η Χούντα ευνόησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!! Η Χούντα που πήγε απο το χέρι στο Ουέμπλει την ομάδα του Τσίπρα και φαντάζομαι ότι δίπλα στη… Δέσποινα ήταν και το σόι του σημερινού Πρωθυπουργού, αφού έκαναν δουλειές με το καθεστώς. Η Χούντα που σταματούσε αγώνες για να γίνουν παρατηρήσεις στους παίκτες μας να μην παίζουν δυνατά! Η Χούντα που έδιωξε τον Μπούκοβι…
Τολμάει ένας… Μπεκιάρης να μιλήσει για το τι έκανε η Χούντα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν ξέρει, αλλά ας δεί τι γίνεται σήμερα. Μια άλλης μορφής Χούντα καμμένων και εχθρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κάνει τα ίδια!
Ποιός είναι όμως ο Δημήτρης Μπεκιάρης, ο mr Periodista που τον έπιασε το παράπονο για τον Βασιλειάδη!
Ο Μπεκιάρης λοιπόν, ένας ακόμα ιδεολόγος αριστερός που κόλλησε στην παρέα του Μαξίμου, ξεκίνησε ως φανατικός ΠΑΣΟΚος στην ομάδα του Άκη! Ναι, του Τσοχατζόπουλου! Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή απο το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία και στο γραφείο του Υπ. Δημόσιας Τάξης τότε Γιώργου Βουλγαράκη. Τότε λάτρευε τον Κώστα Καραμανλή! Μετά μέσω μιας κουμπαριάς, ο Τσε Μπεκιάρης βρήκε άκρη στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ (είμαστε στα 3 κόμματα ήδη).
Όμως δεν έμεινε εκεί, έχει και παρακάτω. Ξαναγάπησε φανατικά το ΠΑΣΟΚ και αγωνίστηκε για τον Γιώργο Παπανδρέου. Αλλά στην συνέχεια μόλις είδε ότι το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει έφυγε με πολλούς ακόμα που έπαιρναν όρκο πίστης στο ζιβάγκο του Ανδρέα και πιάστηκε στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τον κατευθύνει ο Νίκος Παππάς απολύτως λένε όσοι γνωρίζουν. Στην Καρδίτσα μάλιστα λένε ότι έχει μαγικό τρόπο να πείθει το Δημόσιο να του δίνει χορηγίες και ακόμα και όταν πέφτει δουλειά και τα μπάνερ του διαφημιζόμενου δεν μπαίνουν στο σάιτ, τα λεφτά μπαίνουν στους λογαριασμούς! Δε θέλω να το πιστέψω!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ που τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Αυτοί οι τύποι που δεν έχουν όριο. Μέχρι λοιπόν να ρίξουν την σελίδα μου οι φίλοι τους (335 αναφορές απο τις ίδιες ip έχουν κάνει οι ηλίθιοι σε δυο μέρες) θα σας τους παρουσιάζω…»

One Channel
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο