«Όνειρο της Κίεβο Βερόνα ο Ελ Καντουρί»

«Όνειρο της Κίεβο Βερόνα ο Ελ Καντουρί»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποτελεί νούμερο ένα στόχο της Κίεβο Βερόνα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Κίεβο Βερόνα βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Στο σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο καταπιάνεται γενικότερα με το μεταγραφικό πλάνο της ιταλικής ομάδας, τονίζεται ότι ο 27χρονος αποτελεί «όνειρο» για την Κίεβο Βερόνα, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το 2021, τη στιγμή που έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στα δύο από τα τρία ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 από την Έμπολι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Άντερλεχτ, Μπρέσια, Σούντιρολ, Νάπολι και Τορίνο.

Η Κίεβο Βερόνα στοχεύει στην παραμονή της στη Serie A τη νέα σεζόν, ενώ την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 13η θέση της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ