Άρης : Τετ α τετ με Ερέρα και αυτοψία στο Βικελίδης ο Καρυπίδης

Άρης : Τετ α τετ με Ερέρα και αυτοψία στο Βικελίδης ο Καρυπίδης

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε σε Βικελίδης και Ρύσιο επιθεωρώντας την πορεία των εργασιών. Συνάντηση με Ερέρα για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Έντονη δραστηριότητα ανέπτυξε ο Θόδωρος Καρυπίδης μία μέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΛ στο Βικελίδης που έληξε με σκορ 1-1. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, βρέθηκε αρχικά στο γήπεδο Χαριλάου όπου και επιθεώρησε τους χώρους.

Μαζί του ήταν ο αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος και ο υπεύθυνος των εργασιών στο Νέο Ρύσιο και στα τουρνικέ του Κλεάνθης Βικελίδης, Ευάγγελο Παντζαρτζίδη.

Οι τρεις άνδρες επιθεωρήσαν τα αποδυτήρια του γηπέδου και στη συνέχεια αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από βδομάδα εργασίες βελτίωσης. Εργασίες που θα αφορούν τους χώρους των αποδυτηρίων του Άρη, των φιλοξενούμενων, των διαιτητών, τα γραφεία προπονητών κλπ.

Στην προπόνηση και ραντεβού με τον Ερέρα
Στη συνέχεια, το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Καρυπίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Ρύσιο όπου και παρακολούθησε την προπόνηση.

Μετά το φινάλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Πάκο Ερέρα, προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα της ομάδας γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Καρυπίδης τσέκαρε και την πρόοδο των έργων που γίνονται στο αθλητικό κέντρο του Άρη, τα οποία έχουν αναμορφώσει πλήρως την εικόνα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ