Αποκάλυψη: Επαφή του Ολυμπιακού με τον Σολδάνο

Αποκάλυψη: Επαφή του Ολυμπιακού με τον Σολδάνο

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός είχε επίσημη επικοινωνία με τη διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε για τον Αργεντινό φορ. Το «όχι» στον Ερυθρό Αστέρα, η Γουέστ Μπρομ και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει την ενασχόλησή του με την υπόθεση του Φράνκο Σολντάνο. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν άλλες προτεραιότητες εκείνη την περίοδο, με αποτέλεσμα η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επαφών των Πειραιωτών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός ενεργοποιήθηκε και μάλιστα «ζεστά» για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να μάθει λεπτομέρειες για την περίπτωσή του, αλλά και να εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Σολδάνο. Μάλιστα, ειδικά τις τελευταίες ημέρες οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι έχουν εντείνει τις επαφές τους, τόσο με την πλευρά του Αργεντινού σέντερ φορ, όσο και με τους υπόλοιπους επιθετικούς που έχουν στη λίστα τους και προσπαθούν να αποκτήσουν (σ.σ. Ρούι Φόντε, Κούκα).

Από χθες το βράδυ τα Μέσα Ενημέρωσης από την περιοχή του Σάντα Φε, ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού. Με τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο, να είναι εκείνοι που φαίνεται ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν τουλάχιστον τι χρειάζεται, για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Σολδάνο με την Ουνιόν Σάντα Φε υπάρχει Buy out, το οποίο έχει καθοριστεί στα 5,2 εκατ. δολάρια (σ.σ. περίπου 4,5 εκατ. ευρώ). Εντούτοις, επειδή η Ουνιόν δεν μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα, παρά μόνο προσφορές που αφορούν κυρίως συνιδιοκτησία του παίκτη, λέγεται ότι οι απαιτήσεις τις έχουν πέσει λίγο κάτω από τα 4.000.000 €!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr, πριν από λίγες ημέρες η Ουνιόν Σάντα Φε είχε αποδεχθεί επίσημη πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη, η οποία έφτανε τα 4.000.000 € με κάποια μπόνους που προβλέπονταν. Ωστόσο, τη μεταγραφή χάλασε ο ίδιος ο Σολδάνο, ο οποίος αρνήθηκε να παίξει ποδόσφαιρο στη Σερβία, προτιμώντας να περιμένει προτάσεις από καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα. Μάλιστα απέρριψε ένα συμβόλαιο που θα του εξασφάλιζε σχεδόν τετραπλασιασμό των αποδοχών του.

Επί της ουσίας ο Αργεντινός περίμενε την πρόταση της Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία είχε εκδηλώσει επίσημη ενδιαφέρον, ξεκίνησε επαφές με τη διοίκηση της Ουνιόν, αλλά τις τελευταίες ημέρες βρήκε… ευκαιρίες από την αγγλική αγορά και έτσι «πάγωσε» την υπόθεση του Σολδάνο. Ενώ και η πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ για συνιδιοκτησία του παίκτη, απορρίφθηκε από τον σύλλογο του Σάντα Φε.

Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει εδώ και πολύ καιρό την περίπτωση του Σολδάνο, αλλά περίμενε την ευκαιρία, την κατάλληλη να κάνει την κίνησή του. Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές μεταξύ Πειραιωτών, παίκτη και Ουνιόν φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν ότι σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν στο ταλέντο του 23χρονου φορ, που φέτος έχει 11 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές με την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ