Ζαμπά: «Ο Θεός με ευλόγησε και ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ο Θεός με ευλόγησε ήρθα στον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ζαμπά: «Ο Θεός με ευλόγησε και ήρθα στον ΠΑΟΚ» | to10.gr

Σε ενημερωτικό μέσο της Βραζιλίας μίλησε ο ταλαντούχος άσος του Δικεφάλου Λέο Ζαμπά όπου αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στην Κορίνθιανς και στους πρώην συμπαίκτες του με τους οποίους ακόμα διατηρεί επαφές

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Θα επέστρεφες στην Κορίνθιανς ή υπάρχουν άλλες ομάδες που θα ήθελες να παίξεις στη Βραζιλία;

«Έχω μεγάλη αγάπη για την Κορίνθιανς. Ήταν η ομάδα που άνοιξε τις πόρτες για εμένα. Όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί αύριο. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, μπορεί να το σκεφτώ. Όμως τώρα δεν υπάρχει στη σκέψη μου η επιστροφή στη Βραζιλία. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη και σκοπεύω να μείνω τουλάχιστον για δέκα χρόνια ακόμα».

Παρακολουθείς τις αναμετρήσεις της Κορίνθιανς τώρα που είσαι στην Ελλάδα;

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην Ελλάδα όπως και στη Ρωσία υπάρχει διαφορά της ώρας. Συνήθως τα παιχνίδια της Κορίνθιανς είναι αργά το βράδυ. Έτσι δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω, αλλά είμαι πάντα σε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Κορίνθιανς. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Με ποιους παίκτες της Κορίνθιανς διατηρείς καλές σχέσεις:

«Με αυτούς που ήμασταν μαζί από τις ακαδημίες. Με τον Εντρίνιο, αλλά και με τον Λέο Σάντος. Το Έμερσον Σέικ και τον Γκάμπριελ. Με αυτούς έχω τις πιο κοντινές επαφές».

Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Υπήρχε και το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Πόντε Πρέτα, όμως ο Θεός με ευλόγησε και αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ. Τα πάντα κύλησαν εξαιρετικά για μένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο