Γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ στο πλευρό του μικρού Ραφαήλ

Γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ στο πλευρό του μικρού Ραφαήλ

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης θα περπατήσει 110 χλμ σε ένα παγκόσμιο trekking για να βοηθήσει τον μικρό Ραφαήλ.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, ο φίλος ΠΑΟΚ που όργωσε τον Αρκτικό Κύκλο τον περασμένο χειμώνα και ύψωσε τη σημαία του ΠΑΟΚ στον Βόρειο Πόλο, ξαναφεύγει στο ίδιο περίπου μέρος για να περπατήσει 110 χλμ σε ένα παγκόσμιο trekking για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τον αγώνα αυτό θα τον κάνει για να μαζέψει χρήματα για τον μικρό Ραφαήλ από την Κρήτη, που έχει πρόβλημα αναπηρίας και χρειάζεται καινούριο αναπηρικό καροτσάκι. Όσοι θέλουν μπορούν να βοηθήσουν προσφέροντας ακόμη και ένα ευρώ για να επιτευχθεί ο στόχος εδώ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης έχει πάρει και τη φανέλα του Δημήτρη Λημνιού από το χθεσινό (8/8) ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ για να τη βγάλει σε δημοπρασία για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Σχετικό ενημερωτικό δελτίο για τη δράση του Βαγγέλη Βασιλειάδη αναφέρει:

«Ο Βαγγέλης ξαναπαίρνει το δρόμο για τον Αρκτικό Κύκλο αλλά αυτή τη φορά για να συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιο trekking που γίνεται 1 φορά το χρόνο το Fjallraven Classic Sweden στην Βόρεια Σουηδία.

Θα περπατήσει μια διαδρομή 110 χλμ, κουβαλώντας στην πλάτη όλο τον εξοπλισμό του για 4 μέρες με έναν σκοπό. Να μαζέψει χρήματα για να αποκτήσει ο Ραφαήλ ένα αναπηρικό αμαξίδιο που τόσο χρειάζεται.

Σε συνεργασία με τo Umbali.org και την Charity Idols και μέσα από την συμμετοχή του στο Fjallraven Classic Sweden θα γίνει μια προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων για τον 13χρονο Ραφαήλ Μπουρμπάκη απο τα Χανιά. Ο Ραφαήλ σε ηλικία 6 μηνών διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και σε ηλικία 13 μηνών υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Δυστυχώς τα φάρμακα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση ήταν πολύ δυνατά και ο μικρός υπέστη εγκεφαλική ζημία που του απέφερε 95% σπαστική τετραπληγία.

Ο Ραφαήλ χρειάζεται τακτικούς ιατρικούς ελέγχους στην Αθήνα και σχεδόν καθημερινές φυσικοθεραπείες. Η ανάπτυξη του είναι απότομη και η ανάγκη για νέο αναπηρικό αμαξίδιο είναι επιβεβλημένη όπως μας είπε ο γιατρός.

Το κόστος του νέου αμαξιδίου είναι 2800 ευρώ εκ των οποίων τα 1100 ευρώ δικαιολογούνται από τον ΕΟΠΥΥ.

Στόχος μας είναι να μαζέψουμε τα υπόλοιπα 1700 ευρώ για να αποσυμφορήσουμε την δύσκολη καθημερινότητα του Ραφαήλ και της μητέρας του.

Το Fjallraven Classic Sweden θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου και η βραχώδης διαδρομή του βρίσκεται σε μοναδικά παρθένα τοπία που ξεκινούν από την Κιρούνα και καταλήγουν στο Εθνικό Πάρκο του Abisko. Η διαμονή γίνεται σε σκηνές και για να τερματίσεις πρέπει να βρεις μόνος σου το δρόμο χρησιμοποιώντας πυξίδα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μονοπάτι και η διαδρομή περιλαμβάνει διάσχιση ποταμών, βουνών και παγετώνων που λιώνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ