«Πολύ κοντά στον Γκροσίτσκι ο Παναθηναϊκός»!

«Πολύ κοντά στον Γκροσίτσκι ο Παναθηναϊκός»!

΄Όπως αποκαλύπτει δημοσιογράφος από την Πολωνία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στον διεθνή εξτρέμ, Καμίλ Γκρόσιτσκι που αγωνίζεται στην Χαλ.

Σύμφωνα με ανάρτηση Πολωνού δημοσιογράφου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 30χρονου εξτρέμ της Χαλ, Καμίλ Γκροσίτσκι ο οποίος έχει πραγματοποιήσει αξιόλογη καριέρα και πρόσφατα συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

«Ο Καμίλ Γκροσίτσκι βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά σε συμφωνία με τη Χαιλ. Σήμερα ο Πίνι Zάχαβι συζήτησε τις λεπτομέρειες με τη Χαλ. Δανεικός με οψιόν αγοράς. Ομάδες από τη Γαλλία και τη δυνατή Τσάμπιονσιπ ενδιαφέρονται επίσης», αναφέρουν οι αναρτήσεις του δημοσιογράφου όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη.

Εκτός από τη Χαλ, ο Γκροσίτσκι έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λέγκια Βαρσοβίας, Σίβασπορ και Ρεν, ενώ ήρθε στη Χαλ στις 31 Ιανουαρίου 2017, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών. Αναμφίβολα μιλάμε για έναν παίκτη από το πάνω… ράφι, έχοντας ετήσιο συμβόλαιο γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Την περασμένη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ είχε συνολικά 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 6 ασίστ, ενώ ήταν βασικός στα δύο εκ των τριών παιχνιδιών με την εθνική Πολωνίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με την οποία  μετρά συνολικά 60 συμμετοχές και 12 γκολ.

Πάντως ο γεννημένος στις 8 Ιουνίου 1988 διεθνής ποδοσφαιριστής παίζει κυρίως ως εξτρέμ στην επίθεση και όχι ως καθαρός επιθετικός, θέση στην οποία κυρίως αναζητά παικτη το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ