Έρχεται ο Κουέγιαρ, προς δανεισμό ο Χουτεσιώτης

Έρχεται ο Κουέγιαρ, προς δανεισμό ο Χουτεσιώτης

Ισπανικά δημοσιεύματα στέλνουν και πάλι τον Ιβάν Κουέγιαρ στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες δείχνουν να ψάχνουν ομάδα για να δώσουν τον Χουτεσιώτη δανεικό.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα. Μεταξύ άλλων οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να ψάχνουν για κάποιον τερματοφύλακα «τύπου Προτό». Έμπειρο και με παραστάσεις, για να πλαισιώσει τον Γιαννιώτη.

Το όνομα του Ιβάν Κουέγιαρ της Λεγανές, βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό για τους Πειραιώτες που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, με την υπόθεση να… χάνει έδαφος τον τελευταίο καιρό. Έρχονται όμως και πάλι ισπανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Αυτό ίσως συνδέεται με την πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει σε κάποια ομάδα δανεικό τον Λευτέρη Χουτεσιώτη έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στο ενδεχόμενο αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μένει ασυγκίνητος, την ώρα που ο παίκτης όμως δείχνει διστακτικός αφού δεν θέλει να φύγει από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ