
Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Κηφισιάς και την επόμενη σεζόν, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για ανανέωση.
Μαζί θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά Σεμπάστιαν Λέτο και Κηφισιά. Ο Αργεντίνος τεχνικός στην… παρθενική του σεζόν ανέβασε την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ξανά στην Stoiximan Super League και επιθυμία και των δύο πλευρών, ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.
Ο Αργεντινός τεχνικός, στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής, κατάφερε να οδηγήσει την Κηφισιά στην άνοδο στη Stoiximan SuperLeague και στην κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.
Μάλιστα, η ανακοίνωση της ανανέωσης ήρθε σε εκδήλωση της Κηφισιάς και πλέον, μένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Το συμβόλαιο του αργεντίνου τεχνικού θα είναι διετούς διάρκειας.
Δείτε το βίντεο:
View this post on Instagram
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 