Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Βέρνμπλουμ

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Βέρνμπλουμ

Βαλίτσες για δεύτερη φορά ετοιμάζει ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση του Δικεφάλου, μετά την ανταλλαγή εγγράφων, και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι.

Όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr ο Πόντους Βέρνμπλουμ μη έχοντας στα χέρια του καλύτερη πρόταση από αυτή του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πει το «ναι» και να ξεκινήσει τις διαδικασίες με την ανταλλαγή εγγράφων με την πλευρά του Δικεφάλου. Οι Θεσσαλονικείς που χειρίστηκαν άψογα την υπόθεση από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα, άσχετα αν κάποιοι γκρίνιαζαν πως το σωματείο καθυστέρησε αρκετά στο να κλείσει την απόκτηση χαφ, δεν το κράτησαν μανιάτικό μετά τα όσα άκουσαν από την οικογένεια Βέρνμπλουμ στην πρώτη τους επίσκεψη.

Μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης όταν ενημερώθηκε από τους στενούς του συνεργάτες, πως ο Βέρνμπλουμ, έριξε και πάλι γέφυρες επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ,  το μήνυμα ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ισχύει. Έτσι λοιπόν η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Στο Δικέφαλο έμαθαν, εάν θέλετε και από τα λάθη τους, πως αν θες να αποκτήσεις ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι θα πρέπει να έχεις ηρεμία, αποφασιστικότητα και φυσικά χρήμα. Αυτά τα στοιχεία τα είχε φέτος ο Δικέφαλος και τα εφάρμοσε σε όλες του τις μεταγραφές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/8) η ΠΑΕ έστειλε στον Βέρνμπλουμ τα συμβόλαια για να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες και να προχωρήσουν

Ο Σουηδός τα μελέτησε και έδωσε το έναυσμα για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε μια διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, που κράτησε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (10/8) προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία ο Βέρνμπλουμ αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (12/8) μαζί με τη σύζυγο του και τον ατζέντη του. Όταν ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία, ο 32χρονος χαφ θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο, που είναι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όμως, ας μη βιαζόμαστε, ας έρθει πρώτα με το καλό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα τον αναλάβει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ