Μπουχαλάκης: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος»

Μπουχαλάκης: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος»

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός έδειξε απέναντι στη Λουκέρνη μια πρώτη γεύση από τις φετινές δυνατότητές του.

Λίγα 24ωρα μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης (4-0), ο Αντρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν μία εικόνα του τι μπορούν να κάνουν φέτος στο γήπεδο και ξεκαθάρισε ότι θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για τη ρεβάνς με στόχο τη νίκη!

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέας Μπουχαλάκης στο Olympiacos TV:

Για το πρώτο ματς της σεζόν και τη νίκη επί της Λουκέρνης: «Το περιμέναμε πως και πως. Η περσινή σεζόν ήταν λίγο περίεργη και θέλαμε να τους δώσουμε σαν πρώτη εικόνα μία καλή εμφάνιση. Μας βοήθησαν και νομίζω ότι με το ποδόσφαιρο που παίξαμε τους δώσαμε μία εικόνα για το τι μπορούμε να κάνουμε φέτος».

Για το πώς θα προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς στην Ελβετία: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε στην Ελβετία με το ίδιο σκεπτικό που είχαμε και σήμερα (σ.σ. χθες) και να κερδίσουμε ξανά. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ καλό πλεονέκτημα και προβάδισμα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίρνουμε νίκες σε όλους τους αγώνες. Με αυτήν τη νοοτροπία πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα πάμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα στην Ελβετία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ