Παναθηναϊκός: Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις για Γκροσίτσκι

Παναθηναϊκός: Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις για Γκροσίτσκι

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας φέρεται να βρίσκονται Παναθηναϊκός και Χαλ για τη «μετακόμιση» του διεθνούς εξτρέμ, Κάμιλ Γκροσίτσκι, στο Τριφύλλι.

Σε πολύ καλό στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον διεθνή Πολωνό άσο, Καμίλ Γκροσίτσκι, της Χαλ σύμφωνα με τους Πολωνούς . Είναι ήδη γνωστό από το twitter του δημοσιογράφου, Ματέουζ Μπόρεκ, ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά στους Πράσινους, παρά το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον και της γαλλικής Μονπελιέ.

Ο γνωστός μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, έχει αναλάβει να καθορίσει τους όρους της συμφωνίας και τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ισραηλινός agent σε επαφές που είχε με τους διοικούντες την Χαλ το βράδυ της Παρασκευής (10/08) καθόρισε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έγινε λόγος για παραχώρηση του παίκτη υπό τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Οι δύο πλευρές είναι «πολύ κοντά» στη συμφωνία, αλλά πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις των γεγονότων. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να κατευθύνονται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να τονιστεί ότι και οι άλλες ομάδες παραμένουν στο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα η Μονπελιέ, καθώς και ένας «ισχυρός σύλλογος της Championship». Συνεπώς, ο Γκροσίτσκι μπορεί να παραμείνει ακόμη και στην Αγγλία, αν και στην περίπτωση αυτή θα ήταν δυνατό μόνο να δανειστεί, χωρίς κάποια οψιόν αγοράς.

Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε από τη Χαλ το 2017. Μισό χρόνο νωρίτερα η Μπέρνλι τον ήθελε, αλλά η συμφωνία δεν μπόρεσε να οριστικοποιηθεί πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ευκαιρία να παίξει στην υψηλότερη κατηγορία της Αγγλίας δόθηκε στον 30χρονο στη Χαλ, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε. Την περυσινή σεζον μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές, είχε 9 τέρματα και έξι ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ