Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μετά το άδοξο τέλος των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στη Superleague και σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Τρίπολη, έμειναν ισόπαλοι 1-1 με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές συγκινήσεις.

Πιο αναλυτικά, μόλις στο 3’ ο Μανούσος τροφοδότησε τον Κουλούρη, κι αυτός κοντινό πλασέ άνοιξε  το σκορ για την ομάδα του (1-0).  Στο 15’ ο ίδιος νικήθηκε από τον πορτίερε των Αρκάδων και στο 29ο λεπτό, στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο Ατρόμητος έχασε ακόμα μία ευκαιρία λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Ρισβάνης σημάδεψε δοκάρι. Στο 66’  απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά και ο Αστέρας με το σουτ του Κυριακόπουλου που δεν προβλημάτισε τον Μέγερι.

Στο 75ο λεπτό όμως ο Τσιλιανίδης με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Ούγγρο κίπερ και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους (1-1) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ