«Ο Παϊρότζ ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό»

«Ο Παϊρότζ ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προχωρά κανονικά προς την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μουσκρόν Πατρίκ Ντεκλέρκ

Μπορεί μερίδα του βελγικού Τύπου να εξέφρασε τις προηγούμενες ημέρες την ανησυχία του για την στασιμότητα στις κινήσεις του Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τη Μουσκρόν, ο ίδιος όμως θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να «σκορπίσει»τα σύννεφα που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται πάνω από τις κινήσεις του.

Πρώτη ενέργεια ήταν η συμμετοχή του γιου του, Πιτ Πιεμπονγκσάντ, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας εχθές Παρασκευή (10/8). Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ και ένας δικηγόρος του, μίλησαν με τους διοικούντες την ομάδα και τους διαβεβαίωσαν πως όλα είναι υπό έλεγχο και πως έχουν την πρόθεση να χρηματοδοτήσουν, αποκαλύπτοντας επιπλέον ότι η μετοχική σύνθεση θα αλλάξει μορφή μετά την είσοδο ενός «ισχυρού επενδυτή» τον οποίο δεν ονομάτισαν.

Οι οπαδοί της ομάδας είναι σε αναμονή…

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο κ. Πιεμπονγκσάντ αποφάσισε να παραχωρήσει μέρος των μετοχών του ένεκα της  ανάμειξης του στον Παναθηναϊκό. Αυτές οι μετοχές θα δοθούν σε έναν από τους συνεργάτες του.

Στο ίδιο κλίμα και οι τοποθετήσεις του πρόεδρου της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, ο οποίος μιλώντας στη Sudpress, τόνισε: «Δεν με ενοχλεί που η μετοχική σύνθεση αλλάζει ξανά, αρκεί αυτός που θα μπει να είναι σοβαρός και εύπορος. Προέρχομαι από τον επιχειρηματικό χώρο και γνωρίζω ότι τέτοιες αλλαγές συμβαίνουν συχνά. Το ζητούμενο είναι να αυξηθεί η κεφαλαιακή επάρκεια μας. Αν ο μεγαλομέτοχος θέλει να αναδιανείμει τις μετοχές του, ας το κάνει»

Ο Ντεκλέρκ ερωτηθείς για τις κινήσεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε ότι ο επιχειρηματίας έχει αφιερώσει πολύτιμο χρόνο στο εν λόγω project. «Ο μεγαλομέτοχος μου έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή τη περίοδο εργάζεται σε αυτό το ζήτημα. Εφόσον αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών, τότε σταδιακά θα καθιερώσει μία συνεργασία μεταξύ της Μουσκρόν και του Παναθηναϊκού»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ