Η πρώτη ανάρτηση του Πέντρο Βίτορ ως παίκτης της ΑΕΚ

Η πρώτη ανάρτηση του Πέντρο Βίτορ ως παίκτης της ΑΕΚ

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ, ο Πέντρο Βίτορ χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή στην πρώτη ανάρτησή του ως παίκτης της Ένωσης.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου συνεργασίας με την ΑΕΚ το απόγευμα του  Σαββάτου (12/08), ο Πέντρο Βίτορ πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή, δηλώνοντας παράλληλα τη βαθιά πίστη του στο Θεό και ευχαριστώντας τον για την τιμή που του έκανε.

«Δεν σας διέταξα; Να είστε δυνατοί και να έχετε κουράγιο. Να μη φοβάστε, ούτε να απογοητεύεστε. Γιατί ο Κύριος είναι μαζί σας, όπου κι αν πάτε. Ισαΐας 1:9. Ευχαριστώ τον Θεό που, παρότι είμαι κι εγώ αμαρτωλός, με τιμά με σπουδαίο τρόπο και μου χαρίζει σπουδαίες επιτυχίες», ανάφερε χαρακτηριστικά ο 20χρονος.

“Não foi eu que ordenei a você? Esforça-te, e tem bom ânimo; não temas, nem te espantes; porque o Senhor teu Deus é contigo, por onde quer que andares.” Josué 1:9. Agradeço a Deus,pois mesmo sendo pecador ele tem me honrado grandiosamente e me concedido grandes vitórias ! ??????⚫️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Vitor (@pedrovitormonteiro) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ