ΠΑΟΚ : Εν αναμονή των υπογραφών με Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Εν αναμονή των υπογραφών με Βέρνμπλουμ

Σε αναμονή των υπογραφών με τον Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό μέσο να έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά των Ασπρόμαυρων και να καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (12/08).

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει κάνει αποδεκτή την αρχική προσφορά του ΠΑΟΚ σε προφορικό επίπεδο και εντός της Κυριακής (12/08) αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο του Βορρά, μαζί με τη σύζυγό του και τον ατζέντη του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/08) η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε στον 31χρονο τα συμβόλαια και αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές του ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΟΚ να τους έχει ξεκαθαρίσει, δε, πως δεν προτίθεται να ανεβάσει την προσφορά της.

Εφόσον το θέμα έχει την προσδοκώμενη κατάληξη, ο Βέρνμπλουμ θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει από τον ποδοσφαιριστή να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του από την έναρξη της Superleague και έπειτα.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε ύστερα από έξι χρόνια, τη στιγμή που έχει συμμετάσχει σε 70 παιχνίδια στο Champions League και το Europa League με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ