Τζιμπρίλ Σισέ, ετών 37!

Τζιμπρίλ Σισέ, ετών 37!

Σήμερα (12/08) ο Τζιμπρίλ Σισέ έκλεισε τα 37 χρόνια του, λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού να στέλνουν τις ευχές τους στον Γάλλο επιθετικό.

Τζιμπρίλ Σισέ, ετών 37! Ο Γάλλος επιθετικός γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα, 12 Αυγούστου, πλησιάζοντας πλέον στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο. Το σώμα του, βέβαια, του είχε πει τα πρώτα «όχι» πολύ νωρίτερα, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και να τραντάζει αντίπαλα δίχτυα, έστω κι αν πλέον το έκανε σε… αισθητά χαμηλότερο επίπεδο.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού κλείνει τα 37 χρόνια του, λοιπόν, με πολλούς φίλους του Τριφυλλιού να «ορμάνε» στο Instagram του Γάλλου φορ για να του ευχηθούν, αφότου εκείνος ανήρτησε μία φωτογραφία που τον δείχνει ως νεογέννητο παιδί. Τα σχόλια των οπαδών της ελληνικής ομάδας είναι αποθεωτικά, με την αγάπη που τρέφουν για τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ να είναι γνωστή.

Ο Σισέ φόρεσε την Πράσινη φανέλα την περίοδο 2009 – 2011, δηλαδή για διάστημα μόλις δύο ετών. Εντούτοις, το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010, βγαίνοντας μάλιστα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 23 γκολ, σε συνδυασμό με τις συχνές εκδηλώσεις αγάπης από πλευράς του προς τους οπαδούς της ομάδας, τον έχουν κάνει να δεθεί ιδιαίτερα μαζί τους.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, σε μήνυμά του στο Instagram για τα 110α γενέθλια του Παναθηναϊκού, είχε αποκαλύψει ότι ήθελε διακαώς να επιστρέψει στο Τριφύλλι και εξέφρασε το παράπονό του, διότι κάνεις από τη διοίκηση του συλλόγου δεν τον είχε καλέσει. «110 χρόνια Παναθηναϊκός. Τόσο περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Χρόνια πολλά σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Ήθελα πολύ να έρθω και θα ερχόμουν αν με καλούσαν, αλλά δεν το έκαναν. Σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Θα σας αγαπώ για πάντα. Πράσινος για μια ζωή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στη Βρέρντον-Σπορτ, ομάδα της Γ’ κατηγορίας του ελβετικού ποδοσφαίρου, που αποτέλεσε και την τελευταία της πλούσιας καριέρας του, στη διάρκεια της οποίας πέρασε και από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, πέτυχε 24 γκολ σε  29 εμφανίσεις με τη φανέλα της, ενώ πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, σκοπεύοντας να εξελιχθεί σε DJ. Όσο για το διάστημα που αποτέλεσε παίκτη του Παναθηναϊκού, κατέγραψε 89 συμμετοχές, 55 γκολ και 16 ασίστ. Η έλευση του Μάρκους Μπεργκ το 2013 έκανε τις αγωνιστικές επιδόσεις του Γάλλου φορ να ξεχαστούν σχετικά γρήγορα, όμως ο εκπληκτικός Σουηδός δεν κατάφερε ποτέ να αναπληρώσει το «κενό» που άφησε η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ στις καρδιές του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Η φωτογραφία που ανέβασε σήμερα ο Σισέ:

Déjà 37 ans #unlionnemeurtjamais Birthdayboy #37 ??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) στις

Δείτε βίντεο με τα γκολ του Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ