Οικονομικό χάσμα μεταξύ Πέκχαρτ – Παναθηναϊκού!

Οικονομικό χάσμα μεταξύ Πέκχαρτ – Παναθηναϊκού!

Σχεδόν τριπλάσια χρήματα από όσα του προσφέρουν οι Πράσινοι παίρνει ο Τόμας Πέκχαρτ στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ανοιχτό το θέμα του δανεισμού, τι γίνεται με την ελευθέρας του.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εναγωνίως έναν επιθετικό που θα μπορέσει να καλύψει το σοβαρό κενό που υπάρχει στην εμπροσθοφυλακή των Πράσινων, αλλά και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην πολύ δύσκολη χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Με τον Τόμας Πέκχαρτ να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν πολύ στον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι Πράσινοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, αλλά… μάταια. Καθώς στην τελευταία επίσημη επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, κατάστη σαφές ότι το οικονομικό χάσμα δεν υπάρχει τρόπος να καλυφθεί αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν αποφασίσει η Χάποελ Μπερ Σεβά, νυν ομάδα του Τσέχου σέντερ φορ, να καλυψει τη διαφορά.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της ασυμφωνίας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε 3τριετές συμβόλαιο στον Πέκχαρτ (σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Ισραήλ), με ετήσιες απολαβές 220.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ο ετήσιος μισθός του 29χρονου επιθετικού στη Χάποελ, φτάνει τις 600.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020!

Οπως γίνεται αντιληπτό, Τσέχος δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε διαδικασία συζήτησης για ελεύθερη μετακίνηση στους Πράσινους και ο μόνος τρόπος να αποκτηθεί είναι να δοθεί δανεικός από την Μπερ Σεβά στον Παναθηναϊκό, με τους Ισραηλινούς να καλύπτουν πάνω από το μισό του συμβόλαιο. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί τη δεδομένη στιγμή.

Εξάλλου, η Μπερ Σεβά προσπαθεί (μάταια προς το παρόν) να απεμπλακεί τελείως από το συμβόλαιο του υψηλόσωμου σέντερ φορ, που είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους παίκτες της! Εάν τον αποζημιώσει και λύσει το συμβόλαιό του, τότε ίσως ο παίκτης δεχθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα από την ΑΕΚ. Εάν όχι, μόνο ο δανεισμός μπορεί να αποτελέσει λύση. Προς το παρόν, πάντως, τα σενάρι περί οριστικής αποχώρησής του από την ομάδα του Ισραήλ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καθώς ο παίκτης δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει 1,2 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ