Ομιλία-μήνυμα από Μαρτίνς: «Να μην πετάμε στα σύννεφα»!

Ομιλία-μήνυμα από Μαρτίνς: «Να μην πετάμε στα σύννεφα»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε τους τόνους στο Ρέντη για τη σπουδαία εμφάνιση με τη Λουκέρνη, ζήτησε συνέχεια και δουλειά. Από την Τρίτη στην Ελβετία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να διατηρεί χαμηλούς τόνους στη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Και αυτό ζητάει και από τους ποδοσφαιριστές του. Καθώς γνωρίζει ότι τα μεγάλα λόγια δεν έχουν καμία ουσία και αξία στην αρχή της σεζόν και όταν τίποτε δεν έχει κριθεί. Αυτό, μάλιστα, ήταν και το μήνυμά του στη σύντομη ομιλία του προς τους Ερυθρόλευκους.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με τη Λουκέρνη και αξίζετε όλοι συγχαρητήρια», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο φρόντισε να προσγειώσει γρήγορα τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας με νόημα: «Είναι η αρχή της χρονιάς ακόμη και δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Τώρα προχωράμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και στόχος είναι να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα σε όλη τη χρονιά, όχι σε ένα παιχνίδι».

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε ώστε οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά, να περάσουν μια πολύ… δύσκολη ημέρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η προπόνηση κράτησε πάνω από δύο ώρες, με τον Πορτογάλο και τους συνεργάτες του να κάνουν αρκετή δουλειά στην τακτική με τη βασική 11άδα του πρώτου αγώνα με τη Λουκέρνη, δείχνοντας ότι πιθανότατα δεν θα αλλάξει τίποτα και στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.

* Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Λουκέρνη την Τρίτη και θα διαρκέσει συνολικά τρεις ημέρες… Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι, αν και αγωνίζονται την Πέμπτη για το δεύτερο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, θα ταξιδέψουν στην Ελβετία από την Τρίτη (14/08) και θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Παρασκευή (17/08)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ