Ξάνθη – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Ξάνθη – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Νέο τεστ για την Ξάνθη μια μέρα μετά το φιλικό με τον Άρη, αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης, επί του οποίου επικράτησε με σκορ 3-0.

Μία μέρα μετά το φιλικό τεστ με τον Άρη (νίκη με 1-0 για τους κίτρινους) η Ξάνθη έδωσε και ένα φιλική αναμέτρηση. Αυτή τη φορά η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αντιμετώπισε τον Ορφέα Ξάνθης (Γ’ Εθνική) επικρατώντας με 3-0.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας χρησιμοποίησε περισσότερο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αρη αλλά και παίκτες της ομάδας Νέων, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα σκορ που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Σβάρνα (11′), Σουλεϊμάν (48′) και Φάκη (64′).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Κοβάσεβιτς, Τσάπαρης, Δάκης, Φασίδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου
Ορφέας: Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Τζαμπάρ Χαλήλ, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Χατζηπαπας, Χιντ Ομέρ, Χαλήλ Ιμπράμ, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ζυγκολάρη, Τσιτάκ, Μπαϊρακτάρ, Βουλγαρίδης, Καραγκιόζης Γ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ