Δώνης: «Ήμασταν ακίνδυνοι και φλύαροι επιθετικά»

Δώνης: «Ήμασταν ακίνδυνοι και φλύαροι επιθετικά»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, παραδεχόμενος ότι οι Πράσινοι δεν παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΛ

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΛ (1-0), ο Γιώργος Δώνης, χαρακτήρισε ακίνδυνο επιθετικά και με πολλά αμυντικά προβλήματα το Τριφύλλι εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του ότι οι Πράσινοι θα είναι ανταγωνιστικοί με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Σήμερα δεν είναι ώρα να μιλάμε για το αν θα έρθει επιθετικός. Τις επόμενες μέρες θα τα δούμε αυτά. Το βασικό και αυτό στο οποίο πρέπει να μείνουμε είναι ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές ήμασταν ακίνδυνοι και φλύαροι επιθετικά αλλά και με πολλά προβλήματα αμυντικά. Γενικώς ήταν ένα κακό φιλικό ματς. Υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες στην προετοιμασία, το σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι όλοι διαθέσιμοι. Νομίζω την πρώτη αγωνιστική θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τη σημερινή μας εικόνα. Είμαι αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ