Και ο Πενιαράντα στην πράσινη λίστα για επιθετικό (vid)

Και ο Πενιαράντα στην πράσινη λίστα για επιθετικό (vid)

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα, βρίσκεται στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιθετικού και εξετάζεται.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το… σαφάρι στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού περιοχής που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης της ομάδας. Μάλιστα ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού.

Πρόκειται για τον 21χρονο διεθνή Βενεζουελάνο (12 συμμετοχές) επιθετικό, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα. Ο παίκτης ανήκει στην Γουότφορντ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μάλαγα στην Primera Division (13 συμμετοχές). Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Λα Γουάιρα της πατρίδας του, ενώ έχει περάσει και από τις Γρανάδα και Ουντινέζε, ενώ στα 61 ματς της επαγγελματικής του καριέρας έχει 8 γκολ και 5 ασίστ.

Ο παίκτης υπολογίζεται φέτος από τη Γουότφορντ, αλλά ένα πρόβλημα με την άδεια εργασίας του στο Νησί δεν του δίνει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν δανεικό, με τον Νταμπίζα να έχει ήδη μπει σε φάση συζητήσεων με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ