Πόντους Βέρνμπλουμ : Η υπογραφή και το ταξίδι

Πόντους Βέρνμπλουμ : Η υπογραφή και το ταξίδι

Τις βαλίτσες της ετοιμάζει για τη μόνιμη εγκατάσταση της στη Θεσσαλονίκη η οικογένεια Βέρνμπλουμ, αφού η απόφαση του... πάτερ-φαμίλια, Πόντους, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει – επιτέλους – η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ. Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στάλθηκε προς την πλευρά του Σουηδού μέσου και αυτό που μένει (αν δεν έχει γίνει ήδη) είναι να υπογράψει και ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Από την Πέμπτη και μετά, όταν ο Βέρνμπλουμ έριξε «γέφυρες» στον Δικέφαλο μέσω του μάνατζερ του, υπήρξε η εντύπωση ότι ο 32χρονος δυναμικός μέσος θα ερχόταν το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η έλευση του αναβλήθηκε, γιατί όλα τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται από χθες στην Μόσχα μαζί με την ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σπαρτάκ. Ο παίκτης ενημερώθηκε για αυτό και πάρθηκε η απόφαση να έρθει από την Τετάρτη και μετά, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Πόντους Βέρνμπλουμ για συμβόλαιο τριών ετών, με ετήσιες απολαβές 1.800.000 ευρώ και αν ολοκληρωθεί μεταγραφή του, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ