Από την ΠΑΕ στον Α.Σ. Άρης ο Τομ Παπαδόπουλος!

Από την ΠΑΕ στον Α.Σ. Άρης ο Τομ Παπαδόπουλος!

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, που τα ξημερώματα της χτεσινής μέρας (12/08) απέσυρε τη χορηγία του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος φαίνεται πως παραμένει εν τέλει στον Άρη, αλλάζει, όμως, τμήμα. Ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας ενημέρωσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/08) πως δεν θα καταβάλει τη χορηγία που είχε προαναγγείλει στην κίτρινη ΠΑΕ, ενώ απέσυρε και το ενδιαφέρον του για την εξαγορά των μετοχών της που είχε εκδηλώσει παλιότερα.

Ο Ερασιτέχνης με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποίησε πως ο Παπαδόπουλος θα είναι χορηγός των αθλητικών τμημάτων του, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρό του Γιάννη Ψηφίδη και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

«Σε συνέχεια της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Τομ Παπαδόπουλος με τον Παναγιώτη Λεονταρά επισκέφθηκαν τον ΑΣ ΑΡΗΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γ. Ψηφίδη και τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθαν σε συμφωνία και ο κ. Τομ Παπαδόπουλος από σήμερα είναι “ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ” του ΑΣ ΑΡΗΣ και των αθλητικών τμημάτων του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ