«Συνεχίζονται οι επαφές Ουντινέζε – Ολυμπιακού για τον Νικολάου»

«Συνεχίζονται οι επαφές Ουντινέζε – Ολυμπιακού για τον Νικολάου»

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, λόγω των απαιτήσεων του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Δημήτρη Νικολάου παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Ουντινέζε, με την ιταλική ομάδα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ.

Ο προπονητής της Ουντινέζε, Χούλιο Βελάσκες, θέλει στην ομάδα του τον 20χρονο αμυντικό και η διοίκηση των Μπιανκονέρι προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τους Ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Ούντινε μάλιστα φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Νικολάου και πλέον απομένει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία ο νεαρός άσος.

Την Δευτέρα υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τα οποία ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, λόγω των απαιτήσεων του Ολυμπιακού. «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, λόγω των απαιτήσεων που προβάλει ο ελληνικός σύλλογος», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κάποια άλλα δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία τόνιζαν ότι η Ουντινέζε συνεχίζει τις επαφές με τους Πειραιώτες για τον δανεισμό του Νικολάου. «Η Ουντινέζε βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον 20χρονο, με τις δύο πλευρές να συζητούν για δανεισμό με ρήτρα 4 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ