Αποκλειστικό: Παίρνει Βέργο ο Παναθηναϊκός

Αποκλειστικό: Παίρνει Βέργο ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Νίκος Βέργος... έστησε τους ανθρώπους της Λαμίας και υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός ξένου επιθετικού άνω των 23 ετών, αλλά οι ανάγκες που παρουσιάστηκαν μέσω των φιλικών αγώνων φέρνουν κι άλλον σέντερ φορ στους πράσινους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχει to10.gr ο Νίκος Βέργος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των πράσινων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέργος τις τελευταίες μέρες είχε προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με τη Λαμία και μάλιστα τον περίμεναν εκεί σήμερα για να υπογράψει. Ωστόσο, ο 22 χρονος επιθετικός (γεννημένος τις 13 Ιανουαρίου 1996) τους… έστησε και ο λόγος ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νταμπίζας κινήθηκε πολύ γρήγορα και ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελευθερος από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και ίσως και αύριο ο Βέργος ανακοινωθεί από τους πράσινους, δίνοντας ακόμα μία λύση στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Ρεγάκου ή Σιφναίου θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Βέργος άνηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 και έχει παίξει με τη μορφή δανεισμού σε Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β και Βάασας. O Παναθηναϊκός τσέκαρε την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό και μόλις ο παίκτης έμεινε ελεύθερος τον έκλεισε, με τη συμφωνία να είναι πιθανότατα για τα επόμενα τρία χρόνια.

* UPDATE: Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο Νίκος Βέργος ετοιμάζεται να «ντυθεί» στα πράσινα, αλλά παραδέχθηκαν επίσημα ότι έχει προταθεί και ότι η περίπτωσή του… εξετάζεται. Ωστόσο, όπως αναφέρουμε παραπάνω, οι πληροφορίες του to10.gr είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο 22χρονος επιθετικός σύντομα θα είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ