«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για Κάμπελ»

O Κοσταρικανός εξτρέμ της Άρσεναλ, που αγωνίστηκε πέρυσι με τη Ρεάλ Μπέτις ως δανεικός, Τζόελ Κάμπελ εμφανίζεται ξανά στην ερυθρόλευκη πραγματικότητα

Ο Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ και ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μόλις πριν από λίγα 24ωρα, ο νέος κόουτς των Κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο 26χρονος άσος είναι στην υπό παραχώρηση λίστα παικτών της ομάδας. Μάλιστα ουκ ολίγοι σύλλογοι ερίζουν για την απόκτησή του. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «La Republica», οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που έχουν δείξει έως τώρα μεγαλύτερο ζήλο για την απόκτηση του Κοσταρικανού εξτρέμ, ο οποίος θυμίζουμε, εντυπωσίασε με τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2013-14!

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και ο Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται στη λίστα. 

«Έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, μία κατάσταση που κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενο δανεισμό του. Η Λάτσιο από την Ιταλία έδειξε ενδιαφέρον, αλλά μόνο για τη μεταγραφή του. Ο μοναδικός τρόπος να φύγει από το σύλλογο, είναι με πώληση. Έτσι, αν υπολογίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Premier League ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Κοσταρικανού, στον οποίο ο προπονητής του στην Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι δεν έχει εμπιστοσύνη»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ