«Χτυπάει» σε τέσσερα μέτωπα ο Ολυμπιακός

«Χτυπάει» σε τέσσερα μέτωπα ο Ολυμπιακός

Επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία η νέα πρόταση του Ολυμπιακού για αγορά του Μίκελ Αγκού, πίεση στην Ντεπορτίβο για τον Γκιγέρμε. Με σύμμαχο τον Σολδάνο οι επαφές με την Ουνιόν Σάντα Φε, παραμένει στη λίστα ο Ρούι Φόντε.

Ο Δεκαπενταύγουστος θα βρει τον Ολυμπιακό στην Ελβετία για τον επαναληπτικό με τη Λουκέρνη. Ωστόσο, οι αρμόδιοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων, δεν κάνουν διακοπές και προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τα βασικά θέματα που έχουν προκύψει και απασχολούν τον σύλλογο. Με την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός σέντερ φορ να είναι ζητήματα βασικής προτεραιότητας για τους Ερυθρόλευκους.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ασχολείται κατά κύριο λογο με τέσσερις παίκτες, δύο για κάθε θέση. Για τη θέση του αμυντικού χαφ, επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία η χθεσινή αποκάλυψη του to10.gr για νέα πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μίκελ Αγκού. Του Νιγηριανού χαφ, που φαίνεται ότι έχει αποκτήσει προβάδισμα και έχει περάσει μπροστά από τον Γκιγέρμε. Ο Αγκού θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα ανέφεραν δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Μάλιστα, όχι με δανεισμό, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν το ίδιο και στην περίπτωση του Γκιγέρμε, αλλά η Ντεπορτίβο συνεχίζει να εγείρει πολύ υψηλές αξιώσεις και να μην είναι ευέλικτη σε καμία συζήτηση. Παρότι, μάλιστα, ο Γκιγέρμε πιέζει για να τελειώσει το συντομότερη αποχώρησή του, μέχρι και το βράδυ η διοίκηση της Ντέπορ δεν είχε απαντήσει θετικά, ενώ ξαφνικά τα ισπανικά ΜΜΕ εμφανίζουν ξανά ρεπορτάζ αναφορικά με πιθανή συμφωνία με τη Σάο Πάουλο!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, τώρα, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον Φράνκο Σολδάνο, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr. Οι διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε συνεχίζονται αυτές τις ημέρες και παρότι ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν είναι μακριά. Μάλιστα, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το γεγονός ότι ο Σολδάνο θέλει σαν τρελός να φέρει τα ερυθρόλευκα και πιέζει ώστε να τελειώσει η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Με βάση όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει το σύνολο των δικαιωμάτων του 23χρονου φορ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων ανήκει στην ομάδα του (75-80%), ενώ βάσει συμβολαίου το υπόλοιπο ανήκει στον ίδιο τον παίκτη! Κάτι που διευκολύνε τις επαφές των Πειραιωτών, από τη στιγμή που η συμφωνία με τον Σολδάνο δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα.

Για την επίθεση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός διατηρεί πάντα ζεστή και την υπόθεση του Ρούι Φόντε, τον οποίο η Φούλαμ παραχωρεί δανεικό, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Από την Αγγλία σημειώνουν καθημερινά την προσπάθεια του λονδρέζικου συλλόγου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός, ενώ επισημαίνουν ότι η μεταγραφή του αδερφού του, Χοσέ Φόντε, στη Λιλ, δεν αποκλείεται να κάνει τον παίκτη να στραφεί και προς τη γαλλική αγορά, καθώς θέλει να είναι κοντά στον μεγαλύτερο αδερφό του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ