Ανακοίνωσε Σικαμπάλα στον Απόλλωνα Σμύρνης η Ζάμαλεκ!

Ανακοίνωσε Σικαμπάλα στον Απόλλωνα Σμύρνης η Ζάμαλεκ!

Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Σικαμπάλα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ζάμαλεκ έκανε γνωστό ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του 32χρονου Αιγύπτιου και ότι τον παραχωρεί ως δανεικό στην ελληνική ομάδα.

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπαθεί εδώ και αρκετές ημέρες να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σικαμπάλα και να που τα κατάφερε! Η αιγυπτιακή ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του 32χρονου εξτρέμ στην ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (13/8) η Ζάμαλεκ έκανε γνωστό ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ότι τον παραχωρεί δανεικό στον Απόλλωνα για έναν χρόνο. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι οι ενδιαφερόμενες πλευρές κατέληξαν σε τριμερή συμφωνία.

Ο Σικαμπάλα γεννήθηκε την 5η Μαρτίου του 1986 στο Ασουάν της Αιγύπτου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ζάμαλεκ. Ουσιαστικά σε αυτήν έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχοντας παραχωρηθεί δανεικός σε αρκετές ομάδες όπως η Αλ Ουάσλ, η Ισμαίλι και ο Αλ Ραέντ.

Επίσης από το 2013 έως το 2015 ανήκε στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας χωρίς όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ φυσικά είναι γνωστός στην χώρα μας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ πριν από 12 χρόνια (2005-06)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ