Πιο κοντά από ποτέ η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πιο κοντά από ποτέ η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτό τουλάχιστον βγαίνει από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου και μάλιστα οριοθετείται και η ημερομηνία της αλλαγής ιδιοκτησίας στην πράσινη ΠΑΕ!

Η υπόθεση της εισόδου του Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ στα διοικητικά του Παναθηναϊκού είναι το κορυφαίο καλοκαιρινό… σήριαλ στον Παναθηναϊκό αλλά και την ελληνική ποδοσφαιρική καθημερινότητα. Συναντήσεις επί συναντήσεων, εξαγγελίες και αρκετό καιρό μετά, το θέμα αυτό τραβάει χρονικά περισσότερο από όσο περιμέναμε.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως θα τελειώσουν στο άμεσε χρονικό διάστημα. Αυτό βγαίνει από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου που κάνει λόγο για προχωρημένο επίπεδο επαφών, με την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών στον Ταϊλανδό να βρίσκονται σε τελικό στάδιο αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ».

Προς αυτή τη κατεύθυνση δείχνει και η κινητικότητα από μεριάς Αλαφούζου να τακτοποιήσει οικονομικά την ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ που είχε προαναγγείλει, με το τελευταίο κομμάτι του ποσού αυτού να συμπληρώνεται μέσα στην εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ