Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για Γκιγιέρμε

Κλείνει άμεσα το θέμα με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Λα Κορούνια. Ο παίκτης είναι «τρελαμένος» και περιμένει τα νέα για την μεταγραφή. Νέα καθοριστική επαφή του Ολυμπιακού με τη Ντέπορ με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν τους Ισπανούς.

Ο Ολυμπιακός καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκιγιέρμε, δείχνοντας πως είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού της Λα Κορούνια. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του 27χρονου αμυντικού χαφ παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι το θέμα με τον λατινοαμερικάνο μέσο θα τελειώσει άμεσα.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι δυο επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για την μεταγραφή του Γκιγιέρμε και καλά ενημερωμένες «πηγές» υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του Βραζιλιάνου φτάνει στο τέρμα της.

Ο παίκτης περιμένει πως και πως τις εξελίξεις την στιγμή που ο Ολυμπιακός πιέζει την Λα Κορούνια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 27χρονου αμυντικού χαφ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα μια ακόμα επαφή των ερυθρόλευκων με την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, με τον Ολυμπιακό να στοχεύει στην άμεση επίτευξη συμφωνίας.

Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, αναφορικά και με ενδιαφέρον βραζιλιάνικων ομάδων για την απόκτηση του παίκτη. Όντως φαίνεται πως υπάρχει πρόταση και από βραζιλιάνικη ομάδα (Σάο Πάολο) για τον Γκιγιέρμε, αλλά είναι ξεκάθαρο (και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης) πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Αυτή είναι η επιθυμία του 27χρονου άσου και η διοίκηση της Λα Κορούνια είναι ενήμερη για τα «θέλω» του παίκτη.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως η υπόθεση Γκιγιέρμε θα τελειώσει άμεσα μέσα στις επόμενες δύο – τρεις μέρες και το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του παίκτη. Για την ακρίβεια οι ερυθρόλευκοι δίνουν μεγάλη μάχη για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Γκιγιέρμε και η Ντεπορτίβο καλείται ν’ απαντήσει άμεσα στους πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στην ισπανική ομάδα πως δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα την απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι οι αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα του Γκιγιέρμε και όλα είναι ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός πάντως κάνει, ειδικά τις τελευταίες ώρες, ότι περνά απ’ το χέρι του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ