Το «ναυάγιο» με Καμπετσή ενεργοποίησε την υπόθεση Βέργου

Το «ναυάγιο» με Καμπετσή ενεργοποίησε την υπόθεση Βέργου

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ τον επιθετικό της Ντόρτμουντ και όταν είδε πως δεν προχωράει, έτρεξε την υπόθεση Βέργου.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, ωστόσο εδώ και λίγες μέρες ο επιθετικός της Ντόρτμουντ δεν είναι στόχος για τους πράσινους. To10.gr σας έχει ενημερώσει έγκαιρα για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα επιθετικό, μετά τις αρνήσεις στις τρεις προτάσεις που του έγιναν και τα λίγα χρήματα που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με αυτά που παίρνει στην Ντόρτμουντ.

Ο Παναθηναϊκός όλο αυτό το διάστημα είχε πάντα στα υπόψιν του τον Νίκο Βέργο. Ήταν επί της ουσίας η υπόθεση που θα ενεργοποιούσαν οι πράσινοι σε περίπτωση που στράβωνε η υπόθεση του Καμπετσή.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο «Γερμανός» δεν έδειχνε να κάνει… πίσω, ο Νίκος Νταμπίζας ξεκίνησε να δουλεύει περισσότερο ζεστά την υπόθεση του Έλληνα επιθετικού του Ολυμπιακού. Επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη, περίμενε τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό, γνώριζε πως υπάρχει πίεση και από άλλες ελληνικές ομάδες για την απόκτησή του, αλλά τελικά τα… κατάφερε.

Ο Νταμπίζας, στο φετινό δύσκολο καλοκαίρι, αποτελεί κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Λόγω της εξαιρετικής του διαπραγματευτικής του ικανότητας σε δύσκολες υποθέσεις, όπως αυτή του 22χρονου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ