Παναθηναϊκός : Στην Καλλιθέα, κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός : Στην Καλλιθέα, κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Ο φόβος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας και τις αντιδράσεις τους αναγκάζουν να κλείσουν τις πόρτες στο φιλικό - πρόβα τζενεράλε, που τελικά θα γίνει στο "Ελ Πάσο".

Όλα τα είχε ζήσει ο Παναθηναϊκός, το… ζει και αυτό. Να κάνει φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω φόβου για τον κόσμο της ίδιας του της ομάδας και τις αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν λόγω των διοικητικών εξελίξεων.

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε να φύγει η ομάδα εκτός Αθηνών για το φιλικό της 18ης Αυγούστου με τον Λεβαδειακό και το γήπεδο της Λιβαδειάς απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να αναζητείται γήπεδο εντός Αττικής. Η Λεωφόρός επίσης απορρίφθηκε από τη διοίκηση της ομάδας και τελικά η επιλογή είναι το Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Ωστόσο η… είδηση είναι το γεγονός πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιλέγει να μην ανοίξει τις πόρτες για το συγκεκριμένο φιλικό, λόγω των πιθανών αντιδράσεων του κόσμου της ομάδας. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στ’ αυτιά των ανθρώπων της ομάδας για παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξωτερικεύσουν για ακόμα μια φορά την αντίθεσή τους στη διοίκηση Αλαφούζου τους αναγκάζουν να διεξάγουν το φιλικό κεκλεισμένων των θυρών.

Μια απόφαση πρωτοφανής, φυσικά, όπως είναι πρωτοφανές πως ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τα φιλικά του παιχνίδια χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα στο γήπεδο του! Φυσικά, η κίνηση να γίνει το φιλικό κεκλεισμένων των θυρών δεν… σώζει την κατάσταση, αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα παίξει το πρώτο του εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ