Αποκαλύψεις Κασάμι για επιστροφή στον Ολυμπιακό και… αυτοκίνητα που τον ακολουθούσαν μετά το ΟΑΚΑ

Αποκαλύψεις Κασάμι για επιστροφή στον Ολυμπιακό και… αυτοκίνητα που τον ακολουθούσαν μετά το ΟΑΚΑ

Συνέντευξη στο Goal.com παραχώρησε ο Παϊτίμ Κασάμι κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα ακολούθησαν μετά τη δήλωσή του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Τι αποκάλυψε ο Ελβετός μέσος για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με στόχο την επιστροφή του στον Πειραιά.

Πέρασε μόλις τρία χρόνια στη χώρα μας, από το 2014 έως το 2017. Αρκούσαν και με το παραπάνω για να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έκανε «θόρυβο» τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Goal.com. Συνέντευξη που αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο (15/08).

Ο πρώην ερυθρόλευκος άσος, μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα ακολούθησαν της δήλωσής του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, τον Φλεβάρη του 2016 στο ΟΑΚΑ. Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα στα social media, ως προαναγγελία της συνέντευξης, υπάρχει το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο οποίο σχολιάζει τις αποφάσεις του ρέφερι κι ύστερα τονίζει: «Ναι, τότε ήταν επικίνδυνα για μένα. Με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι μου. Το μίσος που έχουν μεταξύ τους οι ομάδες είναι τεράστιο. Δεν μπορείτε να το φανταστείτε»! Ο έμπειρος μέσος κυκλοφορούσε με ασφάλεια για εβδομάδες γιατί δεχόταν συνεχώς απειλές.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες έφτασε μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Ο 26χρονος άσος είχε επίσημη επικοινωνία με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων, στους οποίους ζήτησε να γυρίσει στην ομάδα του Πειραιά. Αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και στην πίεση που άσκησε ο ίδιος στην διοίκηση της Σιόν ώστε να επιστρέψει στον σύλλογο που λάτρεψε κατά την τριετή του θητεία στα Ερυθρόλευκα (2014-17).

Το μόνο «αγκάθι» στην «μετακόμισή» του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο Πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, ο οποίος ήταν κάθετος στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.  Αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο για να γυρίσει στην ομάδα από την οποία, θυμίζουμε, τον πήρε (ελεύθερο) πριν από ένα χρόνο. Ο πρώην άσος των Παλέρμο, Φούλαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ επί περίπου μία εβδομάδα επισκεπτόταν το γραφείο του διοικητικού ηγέτη της Σιόν, με σκοπό να διεκδικήσει την «ελευθερία» του, αλλά έβρισκε σε… τοίχο. Από την στιγμή που ο Μπίμπαρς Νάτχο ήρθε στον Πειραιά, οι πιθανότητες επιστροφής του εκμηδενίστηκαν.

Για τον Κασάμι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελβετία, έχει επίσης ενδιαφερθεί και η Βασιλεία, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της. Ενώ ο πρόεδρος της ομάδας έχει, μέχρι στιγμής, απορρίψει τρεις επίσημες προτάσεις.

Εδώ το τρέιλερ του Goal.com:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ